ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Η σύγχρονη εφιαλτική απειλή της πολιτικής προστασίας

Με το  νέο e-book μου, εξετάζονται οι κλιματικές αλλαγές, μια απειλή, από τις πλέον σύγχρονες και τις πλέον επικίνδυνες,που απασχολεί πλέον σοβαρά το σύνολο της διεθνούς κοινότητας. 
Στο παρόν εγχειρίδιοδίνεται μια συνοπτική παρουσίαση του φαινομένου, παρουσιάζονται επικεντρωμένα δράσεις της παγκόσμιας κοινότητας καθώς και οι πλέον σημαντικές προβλέψεις για το φαινόμενο. 
Η παρούσα έκδοση είναι η επικαιροποίηση της έκδοσης του 2014, στην οποία προστέθηκε στην εισαγωγή του, κείμενο του Γεωλόγου (B.Sc.) – Περιβαλλοντολόγου (M.Sc.) Αργύρη Αργυρίου που περιγράφει αναλυτικά το φαινόμενο και προστίθενται νεότερα στοιχεία και μελέτες. 
Στην παρούσα έκδοση, ο εικαστικός Σπύρος Ντασιώτης, παραχώρησε ευγενικά φωτογραφίες από τα ξυλόγλυπτα δημιουργήματά του, για το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο της έκδοσης. 
Στο εξώφυλλο η φωτογραφία με τα δύο θαυμάσια ξυλόγλυπτα που απεικονίζονται είναι από το μεγάλο έργο του «Πάρκο των Ψυχών», που βρίσκεται στην Πάρνηθα, θυμίζοντας την πύρινη καταστροφή που σάρωσε μεγάλο μέρος του δασικού της πλούτου. 
Στο οπισθόφυλλο η φωτογραφία του «σπαρακτικού» ξυλόγλυπτου είναι από τον κύκλο έργων του με τίτλο «Κρίση - Καταστροφή».