"Επεσε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος"

ΕΘΝΟΣONLINE 27-8-2009
"Επεσε στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος"

Οδύνη και συλλυπητήρια από την πολιτική ηγεσία του τόπου. Την αμέριστη συμπαράστασή του στους ανθρώπους της Πολεμικής Αεροπορίας εξέφρασε και αντιπρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικής Ιω.Σταμούλης
"Ο τραγικός θάνατος του σμήναρχου Στέργιου Κωτούλα μας συγκλόνισε. Ένας νέος άνθρωπος που έδινε τη μάχη με τη φωτιά, έπεσε στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος", τονίζει σε συλλυπητήριο μηνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
"Εκφράζω την οδύνη και τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του, καθώς και τη συμπαράσταση μου σε όλους τους συναδέλφους του", αναφέρει ο Πρόεδρος.
Τη συντριβή του και τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του πιλότου του πυροσβεστικού αεροσκάφους εξέφρασε και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
"Εκφράζω την συντριβή μου και τη θλίψη όλων μας και τα συλλυπητήριά μου,για την απώλεια του πιλότου του πυροσβεστικού αεροσκάφους που έχασε την ζωή του την ώρα που,με αυτοθυσία και αυταπάρνηση, επιτελούσε το δύσκολο καθήκον του" σημείωσε ό πρωθυπουργός.
Ο αντιπρόεδρος της Ενωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικής Ιω.Σταμούλης δήλωσε στο ΕΘΝΟΣ Online: «Εκφράζουμε την λύπη μας ως πυροσβέστες και την αμέριστη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους της Πολεμικής Αεροπορίας που δίνουν μαζί μας τη δύσκολη μάχη ενάντια στις πυρκαγιές. Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία σε κάθε περίπτωση θα λάβει όλα τα μέτρα για να θωρακίσει την αξιοπιστία των εναέριων μέσων πυρόσβεσης».