Interaigis 2024 2η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας-Ασφάλειας-Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ

 

Του ε.α. Αντιστρατήγου Π.Σ. Γιάννη Σταμούλη Επιτίμου Προέδρου Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ξεκινάει την Πέμπτη  11 Απριλίου 2024 στις 10.00, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου, η δεύτερη διεθνής έκθεση Πολιτικής Προστασίας-Ασφάλειας-Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ - Interaigis 2024.

Μια έκθεση μοναδική στο είδος της στην χώρα, όπου για τρείς μέρες μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου, θα δώσει τη δυνατότητα στα στελέχη πολιτικής προστασίας της χώρας να έρθουν σε επαφή με ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει σε εξοπλισμό στον χώρο της πολιτικής προστασίας - πυρασφάλειας. Δεκάδες εκθέτες κορυφαίων εταιρειών στον χώρο, αντιπροσωπεύοντας εκατοντάδες μεγάλους εμπορικούς οίκους του εξωτερικού, έρχονται κοντά σε μια ολιστική προσέγγιση εξοπλισμού τεχνικών και μέσων. Μαζί σε μια ξεχωριστή ενότητα και 10 πολωνικές  κορυφαίες εταιρείες. Στην έκθεση επίσης έχουν πληροφοριακά κέντρα και εξοπλισμό, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η Διεύθυνση Δασών, το ΚΕΜΕΑ, η Ελληνική Αστυνομία, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Περιστερίου.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχουν με πληροφοριακά κέντρα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, η  'Ενωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας.

Η  έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και επιστημονικός υπεύθυνος της, είναι η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, με την εγγραφή στην σχετική φόρμα επισκεπτών  της ιστοσελίδας της Interaigis

 interaigis.gr – Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας Ασφάλειας Πυρασφάλειας & Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ