ΟΙ ΑΝΘΥΠΑΤΟΙ ΤΗΝ ΝΕΑΣ PAX ROMANA (Δ.Ν.Τ.)


Τώρα που η πατρίδα μας, η μικρή αυτή χώρα των "τρελών γαλατών", όρθωσε το ανάστημά της και έστειλε το αντιμνημονιακό της μήνυμα, οι "ιέρακες" των τοκογλύφων που όρμηξαν να ρουφήξουν το αίμα μας και να  λεηλατήσουν το μέλλον μας, ξεσκέπασαν το πρόσωπό τους και άφησαν τα ευγενικά προσχήματα της σωτηρίας και βοήθειάς μας,.

Σειρά τώρα είχε η  'μάνταμ" επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Γκάρντιαν:


Η "μάνταμ " του ΔΝΤ, ως άλλη "μητέρα Τερέζα" δήλωσε ότι  πιστεύει: "ότι τα παιδιά  σε κάποιο χωριό του Νίγηρα χρειάζονται ακόμα περισσότερη βοήθεια από τους ανθρώπους στην Αθήνα" λές και την ευθύνη και για τις δύο τραγικές καταστάσεις δεν φέρει  η διεθνή κεφαλαιοκρατική - αποικιοκρατική οικονομία της οποίας προΐσταται.
Για να συνεχίσει ότι συμφωνεί ότι " οι Έλληνες και οι άλλοι  Ευρωπαίοι πέρασαν καλά αλλά τώρα είναι η ώρα να πληρώσουν."

Τέλος σε ερώτηση για το πώς μπορούν να ευθύνονται τα παιδιά στην Ελλάδα που υποφέρουν από τις περικοπές, η επικεφαλής του ΔΝΤ απαντά ότι υπεύθυνοι είναι οι γονείς τους, που πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους.
Ξεκάθαρη δήλωση μιας και οι εισπράξεις από τους φόρους πρώτιστα ξεπληρώνουν τα τοκογλυφικά δάνεια που μας φόρτωσαν η ιδία και οι υπόλοιποι της τρόικας.

Τέλος η  "μάνταμ του Δ.Ν.Τ. "  σε συνέντευξη στην εκπομπή Today του BBC, δεν λησμονεί  ως Ανθύπατος της  " νέας PAX ROMANA" να  δώσει πολιτικές οδηγίες στον "υποτελή  ελληνικό λαό"  για τις εκλογές: «Είναι παράλογο να αποπέμπουν τα κόμματα που είναι υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη και την ίδια στιγμή να λένε: θέλουμε να ανήκουμε στη Ευρωζώνη και να έχουμε ως νόμισμα το ευρώ».Οι τοκογλύφοι και οι μαυραγορίτες των αγορών βλέπουν ότι το ψέκασμα στον ελληνικό αιθέρα  έχασε τη δράση του....