ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Η είδηση  της ημέρας είναι " ότι ο Πρόεδρος μετέφερε στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό ότι μεταδόθηκαν σκέψεις περί ταυτόχρονης διεξαγωγής δημοψηφίσματος με τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Και εκείνος μετέφερε αντιστοίχως τις σκέψεις της κυρίας Μέρκελ στους πολιτικούς αρχηγούς, με τη διευκρίνιση ότι υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του η διεξαγωγή δημοψηφίσματος και με την υπόμνηση να μη διαρρεύσει η σχετική αναφορά. Και όταν αυτή διέρρευσε, όπως ήταν αναμενόμενο, καθότι στην Ελλάδα μυστικά δεν υπάρχουν, ανακοινώθηκε επισήμως η παρέμβαση Μέρκελ. Ακολούθησε η αναμενόμενη επίσης διάψευση από το γραφείο της κυρίας Μέρκελ και τα σχόλια κύκλων της Προεδρίας της Δημοκρατίας που επιβεβαίωναν όσα προηγουμένως είχε επισήμως ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός. Για να ακολουθήσει αργά τη νύχτα η απολύτως επιβεβαιωτική δήλωση του επισκέπτη στην Αθήνα γερμανού σοσιαλδημοκράτη Μάρτιν Σούλτς ότι χώρες πια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ζητούν δημοψήφισμα από την Αθήνα ώστε να αποφανθεί ο ελληνικός λαός την παραμονή ή όχι στο ευρώ." www.tovima.gr 

Οι  μνημονιακοί νεοκατακτητές της χώρας μας, ξεθαρεμένοι από την πολιτική του " γιέσμαν "που συνάντησαν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα μας, θεώρησαν ότι η Ελλάδα είναι η  νέα αποικία τους.
Οι νέοι ιμπεριαλιστές της Ευρώπης θεώρησαν ότι με τον τοκογλυφικό ιστό που αφέθηκαν να εξυφάνουν στο κορμί της πατρίδας μας εχουν τον απόλυτο έλεγχο της δημοκρατίας μας. Προφανώς η ιστορική τους παρακαταθήκη του ναζισμού,τους στοιχειώνει.  
Δυστυχώς γι αυτούς η δική μας ιστορική παρακαταθήκη της εθνικής αντίστασης μας χαλυβδώνει.

Η νέα αυτή "γερμανιά" περί δημοψηφίσματος,δέιχνει ξεκάθαρα ότι η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ του λαού μας τους χάλασε τη μαγιά.
Φοβούνται το  "ελληνικό πειραματόζωο" που ξύπνησε και διαολόστειλε τις αποικιοκρατικές μνημονιακές συμφωνίες.
Η  Γερμανή κυρία, παρεμβαίνει και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου,στα   πολιτικά  εσωτερικά μας.
Η Γερμανή κυρία κακοσυνήθισε.

Εδώ είναι η χώρα που  μικρούλα, φτωχούλα, με τα πάθη της, τα πολιτικά της χωρίσματα, το μεσογειακό ταμπεραμέντο πριν μερικά δεκάδες χρόνια πήρε τα όπλα μοναχούλα πάλι και διαολόστειλε και τότε τελεσίγραφα και απειλές, συντρίβοντας στα αλβανικά βουνά  το φασισμό και παλεύοντας μέχρι τελευταίας αιμάτινης ρανίδας τους ναζιστές προγόνους της.

Πέρα από τα  ευρώ, υπάρχει και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του λαού μας.

Και η Γερμανή Κυρία θα το μάθει...


Gute Nacht Frau