ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣΗ εβδομάδα των Παθών του περήφανου λαού μας, ξεκίνησε τούτη τη φορά από την έλευση των τροικανών κατακτητών, των τοπατηρητών του κεφαλαίου και των κερδοσκόπων των αγορών που εγκαθίδρυσαν την τυραννία της εξουσίας των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Μέσα σε αυτά τα δύο τελευταία δραματικά χρόνια, ζούμε μιά βαθιά κοινωνική πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλονίζει συθέμελα τον ιστό της πατρίδας μας.
Για πρώτη φορά η κυρίαρχη πολιτική τάξη φαίνεται να έχει απενδυθεί τόσο πολύ της λαϊκής στήριξης, ενός λαού που φαίνεται οργισμένος, θυμωμένος και τόσο έτοιμος να κάνει αυτή τη φορά τη δική του ΑΛΛΑΓΗ.

Το άδικο και αντιλαϊκό Μνημόνιο προκάλεσε στην πατρίδα μας ισοπεδωτικά δεινά, φτώχεια και εξαθλίωση.
Πόνεσε ακόμα περισσότερο τους μη προνομιούχους, και οδήγησε στην ριζοσπαστικοποίηση ακόμα και τους πλέον "συντηρητικούς" συμπολίτες μας.

Τα τροικανά κελεύσματα εκτόξευσαν την ανεργία, εξάπλωσαν τη φτώχεια, οδήγησαν στην κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, ενέτειναν τον αυταρχισμό, φέρνουν την εκποίηση της εθνικής περιουσίας, αδυνατούν την υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών.
Η πολιτική του μαύρου μέτωπο οδηγεί σε δεκάδες αυτοκτονίες, σε θλίψη, μετανάστευση, περιθώριο.

Τα πάθος του λαού μας βρίσκεται στην κορύφωση, στον σταυρό.


Οι δεσμώτες και οι σταυρωτές του, περιμένουν ακόμα να διαμοιράσουν και τα τελευταία ιμάτια του.

Όμως στην κορύφωση του πάθους, έρχεται η περίσκεψη και στη συνέχεια η συνειδητή απόφαση γιά τη λύτρωση.

Το μαύρο μέτωπο των μνημονιακών διαχειριστών, χθες Μ.Τετάρτη, ημέρα της "Κασσιανής" προκήρυξαν εθνικές εκλογές.
Τώρα έρχεται η σειρά μας, με την ιδιότητα μας ως πολίτες, κυρίαρχος λαός να ασκήσουμε το δικαίωμά μας, να αλλάξουμε την προγραμματισμένη πορεία των εκτελεστών μας.

Να αναστήσουμε την ελπίδα μας και να σπάσουμε τα δεσμά που μας φόρεσαν
Πάντα μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.