ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ


Το σχέδιο των δανειστών και των υποτακτικών τους προχωρά, για την ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου του λαού μας και της υποθήκευσης και απόλυτης κηδεμονίας της χώρας μας.






Το μαρτύριο της κινέζικης σταγόνας, συνεχίζεται με τους νέους δυνάστες μας, να έρχονται κάθε τρίμηνο στην «ελληνική επαρχία» και να απευθύνουν τα διαγγέλματα τους στον «κατακτημένο λαό» τους.
Εν είδη παλαιοδιαθηκικού Θεού άφησαν τις νέες δέκα εντολές τους στους ντόπιους διαχειριστές της κρίσης και αναμένουν την νέα θυσία του νεοελληνικού τέκνου .
Στο έγγραφο των νέων εκτελέσεων στο λαό μας μεταξύ των άλλων περιλαμβάνονται:
Διαταγή για υιοθεσία νέας νομοθεσίας επί των επικουρικών συντάξεων, που θα περιλαμβάνει νέο σύστημα συνεισφορών και μειώσεις στα οφέλη τους.
Διαταγή για τον έλεγχο στις προσλήψεις (σύμφωνα με το πλάνο των προσλήψεων και τον κανόνα 1 προς 5), με έλεγχο και στους εισαχθέντες στην αστυνομία και στις στρατιωτικές σχολές.
Διαταγή για την εφαρμογή ενός προγράμματος μειώσεως δημοσίων υπαλλήλων για τον στόχο των 150.000 μέχρι το 2015. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει ένα χρονοδιάγραμμα το οποίο θα εμπεριέχει τον ορισμό της δομής της κυβερνήσεων και τον ορισμό των εργασιακών πλάνων για τον κάθε τομέα, ο οποίος θα επιτύχει τον προσυμφωνημένο στόχο (μέσω απολύσεων και εφεδρειών).
Διαταγή για τη θέσπιση στόχων για τα φαρμακευτικά έξοδα και τη συνταγολόγηση γενικών φαρμάκων: 50% του πλήθους των φαρμάκων που θα δοθούν με συνταγές ιατρών και για τα οποία θα γίνει επιστροφή χρημάτων θα είναι ‘γενικά’.
Διαταγή για συνεχές κριτήριο σε φοροαπαλλαγές
Διαταγή για τη συζήτηση για δράσεις οι οποίες θα ενδυναμώσουν τη διαχείριση της συλλογής της κοινωνικής ασφάλισης
Διαταγή για εφαρμογή νομοθεσίας για την ελαστικότητα των μισθών
Διαταγή για τη μείωση κοινωνικών εισφορών τουλάχιστον κατά 5% μέσω της μείωσης των δαπανών κοινωνικής ασφάλισης
Διαταγή για τη θέσπιση νομοθεσίας για την περαιτέρω απελευθέρωση των αγορών προϊόντων και υπηρεσιών:
Επίσης στο έγγραφο περιλαμβάνονται διαταγές για όλο το πλέγμα διοίκησης-οικονομίας-φορολογίας κ.λ.π.
Πριν καλά- καλά μελετηθεί η νέα τροικανή διαταγή, ήλθε και το αυθεντικό γερμανικό εκτελεστήριο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Financial Times η Ανγκελα Μέρκελ έστειλε σε όλα τα κράτη
μέλη της Ε.Ε. έγγραφο το οποίο ζητείται ο διορισμός επιτρόπου (κομισάριου) για την εκτέλεση του ελληνικού Προϋπολογισμού, επικαλούμενη την ανάγκη «αυστηρής διοίκησης και συστήματος ελέγχου». Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα του εγγράφου:
«Ενώπιον της απογοητευτικής μέχρι σήμερα προσαρμογής της, η Ελλάδα πρέπει να δεχτεί μια εκχώρηση της δημοσιονομικής της κυριαρχίας σε ένα ευρωπαϊκό κλιμάκιο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα» . Τέλος το έγγραφο σημειώνει «εάν μία από τις δόσεις δεν εκταμιευθεί, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να απειλεί τους δανειστές της με χρεοκοπία, αλλά αντιθέτως θα είναι υποχρεωμένη να αποδεχθεί περαιτέρω περικοπές δαπανών ως τη μόνη δυνατή αντίδραση σε μία ενδεχόμενη μη εκταμίευση».
Μια από τις καλύτερες απαντήσεις στο παραπάνω νεοκατοχικό παραλήρημα είναι η απάντηση του ΚΚΕ που αναφέρει:
«Η απάντηση που πρέπει να δώσει η εργατική τάξη στους τροϊκανούς είναι μία: στα τσακίδια και μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα κόμματα που συνδιαλέγεστε και τον ΣΕΒ που υπηρετείτε, το νέο σφαγείο που μας στήνετε όλοι μαζί, δεν θα τo δεχτούμε είτε υπογράψουν είτε όχι οι αρχηγοί των κομμάτων της πλουτοκρατίας και η ΓΣΕΕ, που τα συναποφασίζετε».