ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ..



Τώρα πλέον είμαστε όλοι εμείς, οι "μη προνομιούχοι" αυτής της χώρας, πιό ευτυχισμένοι και πιό γαλήνιοι.

Ο πρωθυπουργός μας και η κυβέρνηση, πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, ώστε την επόμενη μέρα να ξεκινήσει διαδικασία να βρεθεί άλλος πρωθυπουργός, ο οποίος θα σχηματίσει άλλη κυβέρνηση, ευρύτατης αποδοχής, που να υπογράψει το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ με τους διεθνείς κηδεμόνες μας.

Από τη νέα αυτή εμπνευσμένη πολιτική πρωτοβουλία, όλοι μας πλέον είναι αλήθεια ότι είμαστε ενθουσιασμένοι και αναπαυμένοι, είδαμε ότι κατά το "λεφτά υπάρχουν", ότι "πολιτικές υπάρχουν".

'Ετσι από αύριο πλέον όλοι εμείς οι Νεοέλληνες με καινούργιο όραμα και πολιτικά "πλουσιότεροι" θα ατενίσουμε τις υποχρεώσεις και τις επιταγές του μνημονίου και της τρόικας υπό το φως των νέων αυτών εμπνευσμένων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.

Ετσι με άλλο πια ενδιαφέρον θα διαχειριστούμε το χιλιοκουτσουρεμένο μηνιάτικό μας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε χρήματα να πληρώσουμε :

τη δεύτερη δόση στην εφορία (αλληλεγγύη)

την πρώτη δόση του χαρατσιού για το σπίτι μας, μέσω της ΔΕΗ

τα αυξημένα τέλη κυκλοφορίας για τα Ι.Χ.

τις χειμερινές υποχρεώσεις, χωρίς δεκατοτρίτο πλέον μισθό

Πλέον οι άνεργοι, οι προσυνταξιοδοτικά έφεδροι, οι με φτωχοποιημένες αποδοχές, τυχεροί, πλέον εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα παλέψουν χαρούμενα και πολιτικά ωριμότεροι να επιζήσουν στην ταλαίπωρη τούτη χώρα.

Και μετά ήρθαν τα χιόνια...