Kαλό ταξίδι Παναγιώτη


Εντελώς απροσδόκητα έφυγε από κοντά μας, πριν δύο μέρες για το στερνό ταξίδι προς την αιωνιότητα, ο καλός συνάδελφος, Πύραρχος Παναγιώτης Μούσης. Ένας αξιαγάπητος, άνθρωπος και ευσυνείδητος Αξιωματικός. Όσοι τον γνωρίσαμε είχαμε να πούμε μια καλή κουβέντα γι΄ αυτόν, το ήθος του, την μετριοφροσύνη του, την εντιμότητά του, την αξιοσύνη του.
Ο Παναγιώτης, στην πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία του στο Πυροσβεστικό Σώμα άσκησε τα καθηκοντά του με τον καλύτερο τρόπο, κερδίζοντας την εκτίμηση όσων συνεργάστηκαν μαζί του.
Πρίν λίγες μέρες μας έδωσε πολύτιμη βοήθεια και τις γνώσεις του, στην προσπάθεια της Ένωσής μας για την προάσπιση του ασφαλιστικού των πυροσβεστικών υπαλλήλων.
Σήμερα ο Παναγιώτης έφθασε στην τελευταία του κατοικία, σε ένα αγέρωχο ορεινό τόπο στη γενέθλια γη του, το Παγκράτιο Καλαβρύτων.
Δίπλα του η αγαπημένη του γυναίκα, τα δύο του παιδιά, ο πατέρας του, οι συγγενείς και συντοπίτες του.
Δίπλα του και η μεγάλη πυροσβεστική οικογένεια, με δεκάδες συναδέλφους, ο Αρχηγός του Π.Σ. και μεγάλο μέρος της πυροσβεστικής ηγεσίας, καθώς και το Προεδρείο της Ένωσής μας.
Πυροσβεστικό άγημα και η μουσική μπάντα του απέδωσαν στον Παναγιώτη τις πρέπουσες τιμές που αρμόζουν σε έναν άξιο Αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, και το δάκρυ και η συγκίνηση των παρευρισκομένων οικείων του και συναδέλφων του απέδωσαν την πρέπουσα τιμή που αρμόζει σε έναν αξιαγάπητο Άνθρωπο.
Ο Ύψιστος ας τον αναπάυσει στις σκηνές των δικαίων του.