ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΓΕΡΑΚΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η τρομακτική αντινομία της ανθρώπινης φύσης, που βρίσκει την κορυφαία και αποκρουστική της μορφή στις "πολεμικές επιχειρήσεις", βρίσκεται για άλλη  μια φορά  στο προσκήνιο της ανθρώπινης κοινότητας.
Μιά ανθρωπότητα που παρά την κορυφαία τεχνολογική και πολιτιστική της εξέλιξη, δεν μπορεί να βρεί τον τρόπο να απαλείψει την ένοια του "πολέμου" από τη συλλογικής της παρουσία.
Σωτήρες και υποψήφιοι σωζόμενοι λαοί, αιτίες και αφορμές άφθονες από τους ιέρακες και  τα αφεντικά τους.
Ο προβολέας φυσικά και δεν θα φτάσει στις  ανθρώπινες σάρκες που ταίσουν τις φονικές μηχανές και δεν θα καταγράψουν ποτέ το δ΄κρυ από τις ψυχές που θα θρηνήσουν γιά την απώλεια των "παράπλευρων".
Και βέβαια πάντα το "παίγνιο του αληθινού-δολοφονικού πολέμου, θέλει τους θεωρητικούς του, αυτούς που βουτούν την πένα τους στο αίμα  που χύθηκε, χύνεται και θα χυθεί, σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης ντροπής.
Να ένα τέτοιο φρικιιστικό κείμενο που στάζει αίμα και τρόμο προερχόμενο από ένα αυθεντικό Αμερικάνο ιέρακα πρώην στέλεχος της κυβέρνησης Νίξον, από συνέντευξή του στην  "THE DAILY SQUIB"  στις 27/11/2011:

" Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς (Η.Π.Α.).
 Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της...
...Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος...
..Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».
Ιδιαίτερα φρικιαστική αποτελεί η αποστροφή στην συνέντευξή του όπου λέει "ελέγχοντας το πετρέλαιο, ελέγχεις τα έθνη, ελέγχοντας το φαγητό,ελέγχεις το λαό"..

Οι λαοί θα αφήσουν τον γηραιό ιέρακα να επαληθευτεί....